Zonguldak’ın Alaplı ilçesinden CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nin 8. etabı çerçevesinde Antalya’da gerçekleştirilen 674. Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri’nde elde ettikleri başarılarla dikkat çeken güreşçiler, Kaymakam Selçuk Köksal’ı ziyaret etti.
Alaplılı güreşçiler arasında yer alan Beytullah Uludağ ve başpehlivan Yunus Emre Yaman, Kaymakam Köksal ile bir araya gelerek son yarışmaların ardından aldıkları ödülleri ve gelecek hedeflerini paylaştı.
Güreşçilerin Başarılı Performansı
Beytullah Uludağ, Temmuz ayında katıldığı 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde küçük orta boyda üçüncü olarak büyük orta boya terfi etmişti. Elmalı Güreşleri’nde ise başarılı bir performans sergileyerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Uludağ, azmi ve gösterdiği yüksek performansla başpehlivanlık hedefindeki önemli bir adım atmış oldu.
Kaymakamdan Destek ve Teşvik
Kaymakam Selçuk Köksal, başarılı güreşçileri tebrik ederek, onların gelecek müsabakalara olan heyecanını ve motivasyonunu artıracak sözler sarf etti. Kaymakam, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yaparak, destekleyici bir kurum olma hedefinde olduklarını belirtti.
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi. Güreşçiler, Kaymakam Köksal’a yaptıkları ziyareti bir anlamda ilçe halkının destek ve takdirinin bir sembolü olarak gördüklerini ifade etti.

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE, CW ENERJİ YAĞLI GÜREŞ LİGİ’NİN 8. ETABI KAPSAMINDA ANTALYA’DA DÜZENLENEN 674. ELMALI YEŞİLYAYLA YAĞLI GÜREŞLERİ’NDE BAŞARI ELDE EDEN ALAPLILI GÜREŞÇİLER, KAYMAKAM SELÇUK KÖKSAL’I ZİYARET ETTİ.