Gültepe Mahallesi’nde iki aracın karıştığı trafik kazasında aralarında 7 yaşındaki bir çocuğun da bulunduğu 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Batman’ın en işlek noktalarından biri olan Gültepe Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, çevre sakinlerine büyük panik yaşattı. Eflatun Caddesi ile İbrahim Hakkı Caddesi’nin kesiştiği noktada, sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybettiği iki araç şiddetli bir şekilde çarpıştı.
Kaza anı ve ilk müdahale
F.Ç. yönetimindeki 72 ADC 199 plakalı hafif ticari araç ile V.O.’nun kullandığı 06 GKD 57 plakalı otomobilin karıştığı kazada, araçlar çarpışmanın etkisiyle savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.
Hastaneye sevk edildiler
Kazada her iki aracın sürücüsü ile otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan 7 yaşındaki M.Ç.O. hafif şekilde yaralandı. Olay yerinde sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından yaralılar, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, emniyet güçleri kazanın oluş nedenini belirlemek üzere detaylı bir tahkikat başlattı.