Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Batman'da elektrik akımına kapılan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Batman'da elektrik akımına kapılan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Batman'da evinde elektrik akımına kapılan 82 yaşındaki kadın, hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Batman'ın Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen talihsiz olayda, 82 yaşındaki Gülü Özdemir, evinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı ve henüz belirlenemeyen bir nedenle gerçekleşti.

Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi evde gerçekleştirilen Özdemir, ambulansla Batman İluh Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yaşlı kadına yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cenaze otopsi için hastane morguna kaldırıldı:

Özdemir’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı ve detayların ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

Elektrik güvenliği konusunda dikkatli olunmalı:

Bu tür olayların önüne geçilmesi adına, elektrik güvenliği konusunda toplumda daha fazla bilinçlendirme yapılması gerekiyor. Evdeki elektrik sisteminin doğru bir şekilde kullanılması ve düzenli bakımların yapılması, benzer kazaların yaşanmasını engelleyebilir.

GÜLÜ ÖZDEMİR'İN CENAZESİ, KESİN ÖLÜM NEDENİNİN BELİRLENMESİ AMACIYLA OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE BATMAN...

GÜLÜ ÖZDEMİR'İN CENAZESİ, KESİN ÖLÜM NEDENİNİN BELİRLENMESİ AMACIYLA OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE BATMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MORGUNA KALDIRILDI.