Batman'ın GAP Mahallesi'nde iki grup arasında meydana gelen silahlı kavga, kentteki güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirdi. Olay, Turgut Özal Caddesi'nde, iki birey arasında başlayan bir tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesiyle yaşandı.
Çatışma sırasında 1 kişi ve yoldan geçen 2 vatandaş yaralandı. Olayın hemen ardından, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis müdahalesi ve güvenlik önlemleri:
Polis ekipleri, olayın olduğu caddeyi güvenlik şeridiyle kapatarak yaya ve araç trafiğini durdurdu. Güvenlik güçleri, olay yerinde detaylı bir inceleme başlatarak, olaya karışan kişiler ve olayı izleyenler ile görüşmeler yapıyor.
Soruşturma süreci:
Olayın ardından başlatılan soruşturma ile, kavgaya neden olan faktörler üzerinde duruluyor. Yetkililer, kamu güvenliğini sağlamak ve benzeri olayların tekrar yaşanmaması için alınacak tedbirler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

BATMAN'DA İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ İLE YOLDAN GEÇEN 2 VATANDAŞ YARALANDI.