Batman'ın Kozluk ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, 63 yaşındaki Selim Gören, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, ilçenin Satı köyü mevkiinde gerçekleşti. Gören'e, C.K. idaresindeki otomobil çarptı. Çarpma sonrası yola savrulan Gören, ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Gören'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, onu Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
Hayatını kaybetti
Burada doktorların tüm çabalarına rağmen Selim Gören, yaşamını yitirdi. Olay sonrasında, Gören'in cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.
Sürücü gözaltında
Olayın ardından otomobilin sürücüsü C.K., gözaltına alındı ve olayla ilgili hukuki süreç devam ediyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalar, olayın nedenlerinin araştırıldığını belirtiyor.

BATMAN'IN KOZLUK İLÇESİNDE OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ.