Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bayburt'ta düğün konvoyu feci kaza yaptı: 3 yaralı

Bayburt'ta düğün konvoyu feci kaza yaptı: 3 yaralı

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde düğün aracı köprüden dere yatağına düştü, gelin ve damadın aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Bayburt’un Aydıntepe ilçesi, Çiğdemlik köyünde düğün yoğun bir mutlulukla başlarken, talihsiz bir olay yaşandı. Damat A.S.'nin kullandığı düğün aracı, virajı alamayarak köprü demirlerini yıktı ve ters bir şekilde dere yatağına düşerek büyük bir kaza meydana getirdi.

Kaza sonrasında bölgeye intikal eden AFAD, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri, olay yerine hızla ulaştı. Yaralılar arasında bulunan gelin ile damadın da aralarında olduğu 3 kişi, kazanın ardından büyük panik yaşadı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza sonrası yapılan müdahale:

Sağlık ekipleri, hemen müdahaleye başlayarak yaralıları ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Olayın ardından yapılan incelemelerde, aracın viraja girerken hızlanması ve kontrolü kaybetmesi nedeniyle böyle bir faciayla karşılaşıldığı anlaşıldı.

Köy halkı olayın şokunu yaşıyor:

Çiğdemlik köyü sakinleri, düğün kutlaması sırasında yaşanan bu kaza ile derin bir üzüntü içerisine girdi. Yerel halk, kazanın nasıl meydana geldiğine dair tartışmalara başlarken, böyle üzücü olayların bir daha yaşanmaması için önlemlerin artırılması gerektiğini vurguladılar.

BAYBURT'TA DÜĞÜN ARACI DERE YATAĞINA DÜŞTÜ

BAYBURT'TA DÜĞÜN ARACI DERE YATAĞINA DÜŞTÜ