Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bayramiç beyazı hasadı coğrafi tescille başladı

Bayramiç beyazı hasadı coğrafi tescille başladı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde coğrafi tescilli Bayramiç Beyazı'nın hasadı, Evciler köyünde düzenlenen etkinlikle başladı.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde coğrafi tescilli Bayramiç Beyazı hasadı resmen başladı. Hasat etkinliği, Bayramiç ilçesi Evciler köyü'nde gerçekleştirilen bir programla kutlandı.

Etkinlikte, Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bayramiç Beyazı’nın hasadı yapıldı. Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman, bu önemli etkinliğe katılarak yerel üreticilerle bir araya geldi.

Vali Ömer Toraman, Bayramiç Beyazı bahçelerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden ve üreticilerden bölgedeki tarımsal faaliyetler ve hasat süreci hakkında bilgi aldı. Üreticilere teşekkür eden Vali Toraman, herkese bereketli, bol kazançlı ve sağlıklı bir hasat dönemi temennisinde bulundu.

Hasat programında Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman'a; Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz, İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.

ÇANAKKALE'NİN BAYRAMİÇ İLÇESİNDE COĞRAFİ TESCİLLİ BAYRAMİÇ BEYAZININ HASADI BAŞLADI.

ÇANAKKALE'NİN BAYRAMİÇ İLÇESİNDE COĞRAFİ TESCİLLİ BAYRAMİÇ BEYAZININ HASADI BAŞLADI.

ÇANAKKALE'NİN BAYRAMİÇ İLÇESİNDE COĞRAFİ TESCİLLİ BAYRAMİÇ BEYAZININ HASADI BAŞLADI.