İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Beylikdüzü halka açık

Beylikdüzü halka açık

Beylikdüzü Belediyesi’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü Toplantıları” devam ediyor. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun makamında gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşlar isteklerini ve şikayetlerini belirtme imkanı buluyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği, ilçe sakinlerinin istek öneri, şikâyet ve beklentilerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen “Halk Günü Toplantıları” vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun makamında gerçekleştirilen toplantılarda; başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de hazır bulunarak vatandaşlardan gelen sorun ve taleplere en hızlı şekilde çözüm yolu bulunuyor.
 

Ulaşılabilir bir başkan


Halk günü toplantıları dışında da, vatandaşla sürekli bir arada olarak düzenli olarak ev ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Başkan Ekrem İmamoğlu; “Benim öncelikli amacım her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olmaktı. Göreve geldiğim günden bugüne baktığımda da bunu gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Sadece burada değil; mahallede, sokakta, ev ziyaretlerimizde, komşularımın acılarında ve mutluluklarında daima bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarında daima destek olmaya çalışıyorum.” şeklinde konuştu.

160 kişiyle görüştü

 
Toplantıda yaklaşık 160 vatandaş ile görüştüğünü belirten İmamoğlu, “Komşularımızın sadece istek, öneri veya şikâyet için değil ‘Ben Beylikdüzü için ne yapabilirim?’ diye talepte bulunmaları beni ayrıca çok mutlu ediyor.” dedi.