İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen yangında bir iş yeri alevlere teslim oldu. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.
Yangın, saat 19.00 sıralarında Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın giriş katındaki iş yerinde çıktı. Kısa sürede büyüyerek üst kattaki daireye sıçrayan alevler, bina sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve ambulans ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Polis ekipleri, yangın süresince sokakta güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise yangının söndürülmesi için yoğun bir çaba sarf etti. Yangın, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından tamamen söndürüldü. Şans eseri, çıkan yangın sonucunda ölen veya yaralanan kimse olmadı. Yangının kesin çıkış nedeni ise yapılacak detaylı incelemenin ardından belirlenecek.
Yangın anı ve çevredeki panik, vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE ÇIKAN YANGINDA BİR İŞ YERİ ALEVLERE TESLİM OLDU. O ANLAR VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.