Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bilecik'te aşırı sıcaklar nedeniyle asfalt eridi

Bilecik'te aşırı sıcaklar nedeniyle asfalt eridi

Bilecik'te hava sıcaklığının 35 dereceyi bulmasıyla asfalt yumuşadı, Karayolları ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bilecik’te etkisini artıran sıcak hava nedeniyle kara yolunda asfalt erirken, ekipler harekete geçti. Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde hava sıcaklığının 35 dereceyi bulmasıyla, Pazaryeri’ni Bursa’ya bağlayan kara yolunda sürücülerin güvenliği için Karayolları ekipleri tarafından kumlama çalışması gerçekleştirildi.

Ekipler, özellikle ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı kesimlerde asfaltın zarar görmesini önlemek ve sürücülerin güvenliğini artırmak amacıyla çalışma yürütürken, sürücülere de sıcak havalarda hız limitlerine uymaları ve dikkatli seyretmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji verilerine göre, hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde de mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, Karayolları ekiplerinin ihtiyaç duyulan noktalarda benzer önlemleri almaya devam edeceği öğrenildi.

BİLECİK'TE ETKİSİNİ ARTIRAN SICAK HAVA NEDENİYLE KARA YOLUNDA ASFALT ERİRKEN EKİPLER HAREKETE...

BİLECİK'TE ETKİSİNİ ARTIRAN SICAK HAVA NEDENİYLE KARA YOLUNDA ASFALT ERİRKEN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ.

BİLECİK'TE ETKİSİNİ ARTIRAN SICAK HAVA NEDENİYLE KARA YOLUNDA ASFALT ERİRKEN EKİPLER HAREKETE...