Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bilecik'te yolcu otobüsünde 750 bin liralık kaçak giyim bulundu

Bilecik'te yolcu otobüsünde 750 bin liralık kaçak giyim bulundu

Bilecik’te gerçekleştirilen yol kontrolünde, otobüste 750 bin lira değerinde kaçak giyim eşyası ele geçirildi, soruşturma başlatıldı.

Bilecik'te, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrolünde önemli bir kaçakçılık olayı yaşandı. Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda, bir yolcu otobüsünde 750 bin lira değerinde kaçak giyim eşya ele geçirildi.

Yol kontrolü sırasında gerçekleştirilen operasyon:

Jandarma ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Komando Unsuru ve Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katılımıyla bir yol kontrolü düzenledi. Kontrol edilen yolcu otobüsünün sürücüsü A.Ö. hakkında yapılan incelemelerde, faturası olmayan birçok giyim ürünü tespit edildi.

Ele geçirilen kaçak giyim eşyası:

Yapılan detaylı aramada, 180 adet tişört, 195 adet şort ve kapri ile herhangi bir marka ibaresi bulunmayan 225 eşofman olmak üzere toplam 600 adet kaçak giyim eşyası bulundu. Ele geçirilen bu ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 750 bin TL civarında olduğu değerlendirilmektedir.

Olayla ilgili olarak, ele geçirilen eşyalara el konulmuş ve detaylı inceleme başlatılmıştır.

YOLCU OTOBÜSÜNDE 750 BİN TL DEĞERİNDE KAÇAK GİYİM ELE GEÇİRİLDİ

YOLCU OTOBÜSÜNDE 750 BİN TL DEĞERİNDE KAÇAK GİYİM ELE GEÇİRİLDİ