Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bilecik'teki mermer fabrikasında yangın: Ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı

Bilecik'teki mermer fabrikasında yangın: Ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı

Bilecik'te bir mermer fabrikasında başlayan yangın, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Bilecik'te, Gülümbe rampalarında yer alan bir mermer fabrikasının bahçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ormanlık alana sıçradı. Ancak, yangına Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü ve Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale ederek alevlerin büyümesini önlemeyi başardı.

Yangının başlamasıyla birlikte olay yerine yönlendirilen itfaiye ve orman ekipleri, yangının kontrol altına alınmasında başarılı oldu. Yangının sebebi henüz belirlenemedi. Ekipler, yangının etkilediği alanlarda detaylı bir soğutma çalışması yürütmektedir.

Yangın sırasında alınan önlemler:

Yangın anında, bölgedeki vatandaşların güvenliği ön planda tutuldu. Yangın çıkan alandan uzaklaşmaları için gerekli uyarılar yapıldı. İtfaiye ekipleri, hem fabrikayı hem de çevresindeki ormanlık alanı koruyarak, daha büyük bir felaketi önledi.

Gelişmeler takip ediliyor:

Yangının daha fazla yayılmaması için bölgedeki soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yangınla ilgili detaylı bir inceleme yapılacak. Yetkililer, olası bir daha yangın çıkışına karşı önlem almak amacıyla bölgedeki denetimleri artıracağını duyurdu.

BİLECİK'TE BİR MERMER FABRİKASININ BAHÇESİNDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANA SIÇRADI

BİLECİK'TE BİR MERMER FABRİKASININ BAHÇESİNDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANA SIÇRADI