İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Biz ailece sporcuyuz

Çatalca İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Gençlik ve Spor Haftası Pikniği'ne katılan Belediye Başkanı MesutÜner gençlere tavsiyede bulunarak, “Spor gibisi yok sevgili gençler. Sporun her türlüsünü yapmaya gayret edin. Biz ailece sporcuyuz” dedi.

İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünce Çatalca mesire alanında düzenlenen 4. Geleneksel Gençlik ve Spor Haftası Pikniği'ne katılım yoğun oldu. Pikniğe, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Mesut Üner ve Belediye Meclis üyeleri Ahmet Rasim Yücel, Süheyla Topçu, Hasan Gökçe, Tuba Uzun, Halit Aksoy, Özkan Arslanca, Necati Dönmez ve çok sayıda kişi katıldı. Belediye Başkanı Mesut Üner sırası ile basketbol, masa tenisi ve dart oynadı, son olarak kalecilik yapan Üner, gençlere şut attı.

Sporun her türlüsünü yapın
Davetlilere etkinlik alanlarını gezdiren İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Seyithan Dağıstanlı katkıları için Çatalca Belediyesi'ne teşekkür etti. Belediye Başkanı Mesut Üner ise "Spor gibisi yok sevgili gençler. Sporun her türlüsünü yapmaya gayret edin. Biz ailece sporcuyuz. Ben yıllarca futbol oynadım, eşim Aydan hanım basketbol oynadı. Kızlarımız basket ve futbol, bocce oynuyorlar. Belediye olarak birçok spor dalında ilçe gençlerimize hizmetlerimiz olacak. Ancak ben bir defa daha söylüyorum. Sporun her türlüsünü yapın" sözleri ile ilçedeki tüm gençlerin spor yapması için belediye olarak çalışmaları hızlandıracaklarını söyledi.

Yemek ikramı yapıldı
Etkinliğe katılanlara Çatalca Belediyesi tarafından yemek ikramı yapıldı. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel de etkinlik alanını gezerek sporculara kaç yıldır bu spor dallarıyla uğraştıklarını sordu. Yapılan spor aktivitelerini uzun yıllar Çatalca’da görmek istediğini söyleyen Kaymakam Becel, sporculara başarılar diledi.