Burdur'un Gölhisar ilçesinde önemli bir yakalama gerçekleşti. Hakkında kasten öldürme ve hırsızlık suçlarından kesinleşmiş toplamda 17 yıl 1 ay hapis cezası bulunan M.A., polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Burdur genelinde mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi amacıyla yapılan denetimlerde, polis ekipleri Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti. Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları detaylı çalışmalar sonucunda aranan şahsı tespit etti.
Yakalanma Süreci:
M.A.'nın, kasten öldürme suçundan toplamda 12 yıl 1 ay ve herkesin erişebileceği bir yerde kilitlenerek gerçekleştirilen hırsızlık suçundan ise 5 yıl hapis cezası bulunduğu belirlendi. Ele geçirilen bilgilere dayanarak M.A. gözaltına alındı.
Yapılan işlemlerin ardından, yakalanan şahıs adli mercilere sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan M.A., ceza infaz kurumuna teslim edildi. Bu olay, bölgedeki güvenlik çalışmalarının etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS, POLİS EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI SONUCU YAKALANDI.