Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Burdur'da eşi tarafından ölü bulunan 90 yaşındaki kadın

Burdur'da eşi tarafından ölü bulunan 90 yaşındaki kadın

Burdur'da 90 yaşındaki Anakadın Çapkın, evinde eşi tarafından ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Burdur'un Emek Mahallesi Turgut Reis Sokak'ında, 90 yaşındaki Anakadın Çapkın, eşi M.Y. tarafından evde hareketsiz halde bulundu.

Olay, bu akşam saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. Eşinin evde bulduğu Çapkın için M.Y., 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek durumu bildirdi.

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, Anakadın Çapkın’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olay yerinde gerekli incelemeleri gerçekleştirdi.

Çapkın’ın cenazesi, ölüm nedeninin tespit edilmesi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

OLAY YERİ

OLAY YERİ

OLAY YERİ