Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Burhaniye'de iki otomobil çarpıştı, yaralanan yok

Burhaniye'de iki otomobil çarpıştı, yaralanan yok

Burhaniye'de iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında yaralanma yaşanmadı, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı. İki otomobilin çarpışması sonucu olayda şans eseri yaralanan olmaması dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre, Burhaniye ilçesi E-87 kara yolu İskele Mahallesi Adyar ışıkları mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. A.B. idaresindeki 01 B 40377 plakalı araç ile M.B. yönetimindeki 10 BFA 107 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye kontrol amaçlı olarak bir araç ve üç personelden oluşan itfaiye ekibi sevk edildi.

Kısa sürede kaza mahalline ulaşan ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda kazanın çift taraflı ve yalnızca maddi hasarlı olduğunu belirledi. Herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı olayda, güvenlik önlemleri alındı. Çarpışmanın ardından, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından E-87 kara yolundaki trafik akışı normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme çalışmaları başlatıldı.

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN ÇİFT TARAFLI...

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN ÇİFT TARAFLI TRAFİK KAZASI UCUZ ATLATILDI. ŞANS ESERİ YARALANANIN OLMADIĞI KAZADA ARAÇLARDA MADDİ HASAR OLUŞTU.

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN ÇİFT TARAFLI...