Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Mahallesi Taş Ocağı mevkisinde çıkan anız yangını, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı.
Yangın, vatandaşların alevleri fark ederek ihbarda bulunmasıyla başladı. Olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ait 2 yangın aracı ve 5 personel ile birlikte, Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı 2 arazöz ve 7 personel gönderildi.
Ekipler, etkili bir şekilde alevlere müdahale ederek yangını 1,5 saat süren çabanın ardından saat 16.30'da kontrol altına aldı.
Bölgedeki soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yangının nedenlerine yönelik inceleme başlatıldı.

BALIKESİR'İN BURHANİYE İLÇESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ.
