Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bursa yolunda korkutan çarpışma: Osmaneli Belediye Başkanı’nın aracı kazaya karıştı

Bursa yolunda korkutan çarpışma: Osmaneli Belediye Başkanı’nın aracı kazaya karıştı

Bursa-Yenişehir karayolu üzerindeki Yolören Kavşağı, bugün akşam saatlerinde şiddetli bir trafik kazasına sahne oldu. Saat 17.00 sularında seyir halindeki iki otomobilin kavşak noktasında çarpışması sonucu bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Yenişehir ilçesindeki kritik kavşakta meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralanırken, araçlardan birinin Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun’a ait olduğu belirlendi.

Bursa-Yenişehir karayolu üzerindeki Yolören Kavşağı, bugün akşam saatlerinde şiddetli bir trafik kazasına sahne oldu. Saat 17.00 sularında seyir halindeki iki otomobilin kavşak noktasında çarpışması sonucu bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Belediye başkanının aracı da kazaya karıştı

Kazaya karışan araçlardan birini Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun’un kullandığı tespit edildi. Diğer araçta ise İhsan Yeşilova direksiyon başındaydı. Çarpışmanın etkisiyle İhsan Yeşilova ile birlikte araçlarda bulunan Aslı Y. ve Fatma K. yaralandı.

Yaralıların sağlık durumu iyi

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza mahallinde gerçekleştirdi. Ambulanslarla hastaneye sevk edilen üç yaralının da genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Emniyet güçleri kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazanın kesin oluş nedeninin belirlenmesi amacıyla başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.