Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, anayolda ters yönde ilerleyen alkollü kadın sürücü Büşra A., polis ekipleri tarafından durduruldu. Ancak durdurulmasının ardından birbirine karışan olaylar yaşandı. Büşra A., kendisini görüntüleyen gazetecilere tükürdü ve polis aracına saldırdı. Ekiplerin müdahalesinden kurtularak anayola fırlayan kadın, seyir halindeki araçların arasına geçerek büyük panik yarattı.
Olayın gelişimi ve polis müdahalesi:
Gece saatlerinde meydana gelen olaya, içeride Büşra A. ve yanındaki H.A. ile birlikte polis ekipleri müdahale etti. Büşra A.'nın alkollü olduğu belirlenirken, polisler onu kontrol altına almaya çalıştı. Kadın sürücü, bu duruma direnerek hakaretler savurdu. Polislerin etkisiz hale getirmeye çalıştığı Büşra A., yere yatarak bayılma numarası yaparak durumu daha da karmaşık hale getirdi.
Ekibin cesareti ve sonrasında yaşananlar:
Büşra A. bu sırada, polislerin elinden kurtularak anayola koştu. Araçların altında kalmaktan son anda kurtulan kadın, kısa süre içinde yeniden yakalanarak yolun dışına çıkarıldı. Olayın ardından, Büşra A. ve H.A. gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. İki şüphelinin daha önce de çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğu ortaya çıktı.
Karara bağlanan süreçte Büşra A., tutuklanarak cezaevine gönderildi, H.A. ise serbest bırakıldı. Büşra A., medyanın sorularıyla karşılaştığında aldığı eylemle ilgili yaptığı açıklamada "Terbiyesizlik yaptığı için" cevabını verdi. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

BURSA’DA ALKOLLÜ YAKALANIP OLAY ÇIKARAN ŞARKICI TUTUKLANDI YÜZÜ BLURLANIRSA İYİ OLUR