Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir evde meydana gelen yangın, bölgede paniğe neden oldu. Yangın, akşam saatlerinde gerçekleşti ve kısa sürede çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.
Yangının sebebi henüz bilinmiyor
Edinilen bilgilere göre, yangın saat 20.00 sıralarında, belirlenemeyen bir sebeple bir konutta başladı. Alevlerin yükseldiğini fark eden çevre sakinleri, durumu hemen itfaiye ekiplerine iletti.
İtfaiye ekipleri hızlıca müdahale etti
İhbar üzerine, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı 9 araç ve Nilüfer ilçesine ait 2 su tankeri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızlıca bölgeye ulaşarak alevlere müdahale etti ve yangını çevreye yayılmadan kontrol altına almayı başardı.
Yangının ardından, itfaiye ekipleri tarafından olayla ilgili detaylı bir çalışma başlatıldı. Yangının, can kaybına neden olmadan söndürülmesi herkesi rahatlatırken, konuyla ilgili bilgiler ilerleyen günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

BURSA'NIN NİLÜFER İLÇESİNDE BİR EVDE ÇIKAN YANGIN KORKU DOLU ANLARA NEDEN OLDU. ALEVLERİN YÜKSELDİĞİ İHBARI ÜZERİNE BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLİRKEN, YANGIN ÇEVREYE YAYILMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.