Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bursa'da makas atan 17 yaşındaki sürücü kaza sonucu hayatını kaybetti

Bursa'da makas atan 17 yaşındaki sürücü kaza sonucu hayatını kaybetti

Bursa'da makas atan 17 yaşındaki sürücü H.A, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı ve hayatını kaybetti, arkadaşı ağır yaralı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 17 yaşındaki H.A. isimli sürücü, direksiyon başında makas atarken kontrolünü kaybetti. Olay, Ankara Yolu Caddesi Otosansit mevkiinde gerçekleştikten sonra, başka bir aracın iç kamerasına anbean yansıdı.

Kaza anında, H.A.'nın kullandığı 16 BME plakalı otomobil, düşen hızdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybedip refüje çarptı ve büyük bir hasar aldı. Çarpmanın etkisiyle yan yola savrulan araç hurdaya döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kaza sonucunda ağır yaralanan H.A. ile araçta yolcu konumunda bulunan Ömer K.’ya olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Her iki genç, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak H.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ömer K.'nın sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Kaza anı dikkat çekti

Yaşanan bu trajik kaza, başka bir aracın iç kamerasına yansırken, görüntülerde H.A.'nın makas attığı ve ardından direkt olarak kaza yaptığı net bir şekilde görüldü. Bu olay, genç sürücülerin trafik güvenliğine dair dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

BURSA'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ KAZADA ÖLDÜ. MAKAS ATMA ANI KAMERAYA YANSIDI

BURSA'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ KAZADA ÖLDÜ. MAKAS ATMA ANI KAMERAYA YANSIDI