Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Kumla Mahallesi'nde, seyir halindeki bir motosiklet kontrolden çıkarak yan yattı. Bu kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. Kontrolünü kaybeden motosiklet sürücüsü, anayolda yan yatarak metrelerce sürüklendi. Sürücü ile arkasında yolcu konumundaki kişi yaralanarak çevredekilerin yardımıyla olay yerinde müdahale edildi.
Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralıların ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.
Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından tahkikat başlatılmıştır.

BURSA’NIN GEMLİK İLÇESİNE BAĞLI KUMLA MAHALLESİ’NDE SEYİR HALİNDEKİ MOTOSİKLETİN KONTROLDEN ÇIKARAK YAN YATMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.
