Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bursa'da polis denetiminde uyuşturucu madde ele geçirildi

Bursa'da polis denetiminde uyuşturucu madde ele geçirildi

Bursa'daki ahlak uygulamasında 78 kişinin sorgulanması sonucunda bir şüpheliden 2,8 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bursa'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği ahlak uygulaması sırasında dikkat çekici bir olay yaşandı. Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi ile Yıldırım ilçesi Meydancık İncirli Caddesi üzerindeki denetimlerde, 78 şahıs sorgulandı.

Uygulama sırasında bir şüphelinin üzerindeki aramada 2,8 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan bu kişi hakkında gerekli işlemlerin yapılacağı bildirildi. Yetkililer, bu tür denetimlerin özellikle huzur ve güvenliği sağlamak adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Denetimler vatandaşlar tarafından destekleniyor

Bölge sakinleri, gerçekleştirilen polis denetimlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Birçok vatandaş, bu tür uygulamaların yaygınlaşmasının suç oranlarını azaltacağına ve toplumda güvenlik hissini artıracağına inanıyor.

Polis uygulamaları sürecek

Emniyet yetkilileri, benzer denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti. Toplum güvenliği için bu tür operasyonların artırılması gerektiği ifade edilirken, vatandaşların da destek vermesi çağrısında bulunuldu.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER, OSMANGAZİ İLÇESİ DİKKALDIRIM CADDESİ...

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER, OSMANGAZİ İLÇESİ DİKKALDIRIM CADDESİ İLE YILDIRIM İLÇESİ MEYDANCIK İNCİRLİ CADDESİ ÜZERİNDE POLİS EKİPLERİNCE YAYA OLARAK HAREKETLİ AHLAK UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.