Bursa'da seyir halindeki lüks bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle alevler içinde kaldı. Yangın, amatör kameralar tarafından kaydedildi.
Olay, Bursa'nın Gemlik-Orhangazi yolu üzerindeki Kavlak Zeytinleri önünde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, hareket halindeyken motor kısmı alev alan lüks cip, çevredeki vatandaşların dikkati sayesinde güvenlik güçlerine bildirildi.
Olay yerine hızlı müdahale:
İhbarın ardından olay yerine hızla yönlendirilen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında aracın maddi olarak zarar gördüğü, ancak kimsenin yaralanmadığı veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Yangın nedenini araştırıyorlar:
Yetkililer, alevlenen otomobilin yangın çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Olayın nedeni ve mühendislik açıdan değerlendirilmesi, ilerleyen günlerde yapılacak resmi raporlarla netlik kazanacak.

BURSA'DA SEYİR HALİNDEKİ LÜKS OTOMOBİL, HENÜZ BİLİNMEYEN BİR SEBEPTEN DOLAYI YANMAYA BAŞLADI. O ANLAR AMATÖR KAMERAYA YANSIDI.