Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bursa'da seyir halindeki tır yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi

Bursa'da seyir halindeki tır yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde seyir halindeki bir tır, motor bölümünden başlayan yangın sonucu tamamen yandı.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde seyir halindeki bir tır, Dürdane rampasında yangına maruz kalarak kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgilere göre, Gemlik-Bursa karayolu üzerindeki Dürdane rampasında ilerleyen tırın motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Kısa süre içinde alevler, aracı tamamen sardı. Sürücü, durumu çabuk fark ederek aracı yol kenarına çekti ve kendini güvenli bir şekilde dışarı attı.

Olay yerinin ihbar edilmesi üzerine itfaiye ve polis ekipleri hızla bölgeye intikal etti. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak, tır, yangın sonucunda tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın nedeniyle karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldığı bildirildi.

BURSA'DA SEYİR HALİNDEKİ TIR ALEV TOPUNA DÖNDÜ

BURSA'DA SEYİR HALİNDEKİ TIR ALEV TOPUNA DÖNDÜ

BURSA'DA SEYİR HALİNDEKİ TIR ALEV TOPUNA DÖNDÜ