Bursa'nın Yenişehir Havalimanı girişindeki otluk bir alanda çıkan yangın, kısa süreli paniğe yol açtı. Olay, vatandaşların alevleri görmesiyle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla başladı. İhbar üzerine hemen olay yerine intikal eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, hızlı bir şekilde yangının yayılarak daha fazla zarar vermesini önlemek için müdahaleye başladı.
Yangının çıktığı alanın otluk olması, alevlerin hızla yayılarak kontrol edilmesi gereken bir durum oluşturdu. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak soğutma çalışmaları gerçekleştirdi. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldığını duyurdu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı, ancak detaylı bir araştırmanın yapılacağı bildirildi.

BURSA'DA YENİŞEHİR HAVALİMANI GİRİŞİNDE BULUNAN OTLUK ALANDA ÇIKAN YANGIN, KISA SÜRELİ PANİĞE NEDEN OLDU. İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE SEVK EDİLEN İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRDÜ.
