Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, yüksek gerilim hattının yanındaki çalışması sırasında akıma kapılan inşaat mühendisi Ömer A. ağır yaralandı. Olay, Minareliçavuş Organize Sanayi Bölgesi içindeki Yeşil Caddesi üzerinde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, mühendis vinç ile yüksek gerilim hattını taşıyan tellerin arasından geçmeye çalışırken ansızın akıma kapıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralanma ve hastaneye kaldırma:
İlk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra mühendis Ömer A., Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye sevk edilen mühendisin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Soruşturma süreci:
Yetkililer, olayın sebebini ve sorumlularını tespit etmek için gerekli adımları atacaklarını belirtti. Yüksek gerilim hatları etrafında yapılan çalışmaların güvenliği konusunda daha fazla dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yapılıyor.

BURSA'DA YÜKSEK GERİLİM HATTINA 5 METRE UZAKLIKTA ÇALIŞMA YAPAN İNŞAAT MÜHENDİSİ AKIMA KAPILARAK AĞIR YARALANDI.