Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen ilginç kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, yol kenarındaki bariyerleri aşarak boş bir tarlaya uçtu. Olay, Samanlı Otoban Bağlantısı'nda gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki otomobil aniden kontrolden çıkarak yön değiştirdi. Hızla yol kenarındaki bariyerleri aşan araç, tarlaya düşerek durdu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sürücü kazayı hafif atlattı:
Olayda sürücü, kazadan burnu bile kanamadan kurtularak kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Kazadan etkilenen başka bir kişinin olmadığı bilgisi alındı. Ekipler, kaza ile ilgili detaylı incelemeye başladı.
Kazanın sebepleri araştırılıyor:
Söz konusu kazanın neden kaynaklandığına dair henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Yetkililer, sürücünün neden direksiyon hakimiyetini kaybettiğini araştırıyor. Bu tür kazaların önlenmesi adına yapılacak çalışmalara dikkat çekiliyor.

BURSA’DA SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, BARİYERLERİ AŞARAK BOŞ TARLAYA UÇTU. KAZADA SÜRÜCÜ BURNU BİLE KANAMADAN ARAÇTAN ÇIKARKEN, OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ.