Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Büyükçekmece’de göçük altında kalan kişiyi kurtarma çalışmaları sürüyor

Büyükçekmece’de göçük altında kalan kişiyi kurtarma çalışmaları sürüyor

Büyükçekmece'de inşaat alanında meydana gelen göçükte bir kişi hala kurtarılmayı bekliyor. Ekipler acil müdahaleye devam ediyor.

Büyükçekmece'de meydana gelen >göçük hadisesi<, inşaat alanında yapılan çalışmalarda olumsuz bir durum yarattı. Alkent 2000 Mahallesi'nde bulunan bir site içerisindeki inşaat sırasında akşam saatlerinde gerçekleşen toprak kayması sonucunda 2 kişi göçük altında kaldı.

Bölgeye acil kurtarma ekipleri hemen sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahaleler sonrasında, toprak altında kalan 1 kişinin kurtarıldığı bildirildi. Ancak, durumu kritik olan diğer bir kişi için arama kurtarma çalışmaları hala sürüyor.

Havadan Görüntülendi

Olayın meydana geldiği inşaat alanı, havadan görüntülenerek durumu net bir şekilde gözler önüne serildi. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahale çalışmaları, bu tür olaylarda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yardım Ekipleri Sürekli Görev Başında

Güvenlik güçleri ve kurtarma ekipleri, olay yerindeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bölgedeki vatandaşlara destek olmak için sıkı bir güvenlik önlemi alındı. Duygusal anlamda zor bir süreçten geçen aileler, kurtarma ekiplerinin çabalarını umutla takip ediyor.

BÜYÜKÇEKMECE'DE İNŞAAT ALANINDA MEYDANA GELEN GÖÇÜĞÜN ALTINDA KALAN 1 KİŞİYİ KURTARMA ÇALIŞMALARI...

BÜYÜKÇEKMECE'DE İNŞAAT ALANINDA MEYDANA GELEN GÖÇÜĞÜN ALTINDA KALAN 1 KİŞİYİ KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.