Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Çal Mağarası önündeki korkulukların kırılması sonucu iki turist yaralandı

Çal Mağarası önündeki korkulukların kırılması sonucu iki turist yaralandı

Trabzon'un Düzköy ilçesindeki Çal Mağarası önünde kırılan korkuluklar nedeniyle iki turist yaralandı.

Trabzon’un Düzköy ilçesinde yer alan ve bölgenin önemli turizm noktalarından biri olarak bilinen Çal Mağarası önündeki korkulukların kırılması sonucu iki turist hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, mağara önündeki korkuluklara yaslanması nedeniyle korkuluklar yerlerinden çıkıp kırıldı. Olayda bir yerli ve bir yabancı turist, yüksekten düşerek yaralandı. Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı turistleri tedavi altına aldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından inceleme başlatıldığı bildirildi.

TRABZON'UN DÜZKÖY İLÇESİNDE BULUNAN VE BÖLGENİN ÖNEMLİ TURİZM DESTİNASYONLARINDAN BİRİ OLAN ÇAL...

TRABZON'UN DÜZKÖY İLÇESİNDE BULUNAN VE BÖLGENİN ÖNEMLİ TURİZM DESTİNASYONLARINDAN BİRİ OLAN ÇAL MAĞARASI ÖNÜNDEKİ KORKULUKLARIN KIRILMASI SONUCU 2 TURİST HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI.

ÇAL MAĞARASI ÖNÜNDEKİ KORKULUKLARA YASLANILMASI SONUCU KORKULUKLAR BULUNDUKLARI YERDEN ÇIKARAK...