Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Çatalca'da boşanma aşamasındaki koca eşini bıçakladı: Şüpheli kayıplara karıştı

Çatalca'da boşanma aşamasındaki koca eşini bıçakladı: Şüpheli kayıplara karıştı

Çatalca'da boşanma aşamasındaki çift arasında tartışma sonucu bıçaklama olayı yaşandı, şüpheli kaçtı.

Çatalca’da, boşanma aşamasındaki bir çiftin parkta gerçekleştirdiği buluşmada, bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, 38 yaşındaki Adil Beysi, eşine bıçakla saldırarak Damla Beysi’nin boğazından yaraladı.

Olay, saat 13.40 sıralarında Çatalca Kaleiçi Mahallesi’nde yer alan Millet Bahçesi’nde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, çiftin aralarındaki tartışmanın cinayet boyutuna ulaşması, çevrede bulunan vatandaşların tepkisini çekti. Saldırının ardından, vatandaşlar şüpheliye müdahale etmek istedi. Bu sırada Adil Beysi, olay yerinden kaçmayı başardı ve ormanlık alana doğru yöneldi.

Boğazından aldığı bıçak darbesi nedeniyle yaralanan Damla Beysi’ye ilk müdahaleyi, yakında bulunan zabıta memuru gerçekleştirdi. İhbar üzerine, olaya polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaparken, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Olayın ardından kaçış anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Çatalca’da boşanma aşamasındaki koca, eşini boğazından bıçakladı

Çatalca’da boşanma aşamasındaki koca, eşini boğazından bıçakladı