Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Çaycuma'da bir kişinin tüfekle intihar ettiği bildirildi

Çaycuma'da bir kişinin tüfekle intihar ettiği bildirildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir kişi, bunalım sonrası boş arazide tüfekle intihar etti.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Sipahiler köyünde bir şahıs, boş bir arazide tüfekle intihar etti. Edinilen bilgilere göre, bir süredir bunalım yaşadığı öne sürülen M.K. adlı şahıstan haber alamayan yakınları, durumu araştırmaya başladılar.

Kısa süre sonra boş arazide hareketsiz halde bulunan M.K. için 112 Acil Sağlık ile jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede M.K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından M.K.’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNE BAĞLI SİPAHİLER KÖYÜNDE MEYDANA GELEN OLAYDA 42 YAŞINDAKİ MUSTAFA...

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNE BAĞLI SİPAHİLER KÖYÜNDE MEYDANA GELEN OLAYDA 42 YAŞINDAKİ MUSTAFA KANDEMİR BOŞ ARAZİDE TÜFEKLE KENDİNİ VURARAK YAŞAMINA SON VERDİ.