Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Cendere Köprüsü'nde kanlı hesaplaşma: Kuzenini bacağından vurdu

Cendere Köprüsü'nde kanlı hesaplaşma: Kuzenini bacağından vurdu

Olayda yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Kahta ilçesi sınırları içerisinde bulunan tarihi Cendere Köprüsü civarında, H.İ.K.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki kuzen arasında yaşanan tartışma, silahlı saldırıyla sonuçlandı. Olayda yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kahta ilçesi sınırları içerisinde bulunan tarihi Cendere Köprüsü civarında, H.İ.K. ile kuzeni İ.Ö. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple gerginlik yaşandı. Sözlü tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine H.İ.K., yanında taşıdığı tabancaya sarıldı.

Silahlı saldırı sonucu bacaklarından yaralanan İ.Ö., kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine ivedilikle sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Hastaneye sevk edildi

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne nakledilen İ.Ö., burada yapılan ilk tedavinin ardından daha kapsamlı müdahale için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Soruşturma derinleştiriliyor

Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçtığı değerlendirilen H.İ.K.'yi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.