Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ceviz ağacından düşen Mehmet Kıran hastaneye kaldırıldı

Ceviz ağacından düşen Mehmet Kıran hastaneye kaldırıldı

Kahramanmaraş'ta ceviz ağacından düşen Mehmet Kıran, ağır yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde ceviz ağacından düşen bir kişi, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay, bölgedeki bir bahçede gerçekleşti.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Kıran, ceviz ağacına tırmandığı sırada dengesini kaybetti ve aşağıya düştü. Ağaçtan düşerek ciddi yaralar alan Kıran, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hızlı bir şekilde ilk müdahaleye tabi tutuldu.

Hastaneye Sevk

Yaralı, daha sonra Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Kıran’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Konuyla ilgili olarak yerel yetkililer tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ'IN ÇAĞLAYANCERİT İLÇESİNDE CEVİZ AĞACINDAN DÜŞEN KİŞİ GÖLBAŞI DEVLET HASTANESİ’NE...

KAHRAMANMARAŞ'IN ÇAĞLAYANCERİT İLÇESİNDE CEVİZ AĞACINDAN DÜŞEN KİŞİ GÖLBAŞI DEVLET HASTANESİ’NE KALDIRILDI.