Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Çocuklarını okula götüren anneye ehliyetsiz sürücü çarptı, kazanın korkunç anları kaydedildi

Çocuklarını okula götüren anneye ehliyetsiz sürücü çarptı, kazanın korkunç anları kaydedildi

Adana'da çocuklarını okula götüren anneye ehliyetsiz sürücü çarptı, kaza anı güvenlik kameralarında kaydedildi ve tehditler aldı.

Adana’da son derece talihsiz bir olay yaşandı. İki çocuğunu motosikletle okula götüren Selin İnan (28), 16 yaşındaki ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı 3 tekerlekli motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kazanın ardından çocukları büyük korku yaşarken, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza anı ve sonuçları:

Kaza, geçtiğimiz Çarşamba günü Yüreğir ilçesine bağlı Levent Caddesi'nde meydana geldi. İnan, sabah saatlerinde çocuklarını okula götürmek için motosikletle ilerlerken, S.K. isimli sürücü hatalı dönüş yaparak motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle İnan ve çocuklarının bulunduğu motosiklet önce bir direğe çarptı, ardından yere devrildi.

Sıcak takip eden tehditler:

Kazanın ardından Selin İnan, ambulans ve polis ekiplerini aramak yerine eşine haber verdi. Eşi olay yerine gelerek aileyi hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan anne ve çocukları, daha sonra taburcu edildi. Ancak, kaza ardından İnan ailesi ilginç bir tehditle karşılaştı. S.K.’nin ailesi, akşam saatlerinde İnan ailesinin yanına gelerek, "Zararınızı karşılayacağız, şikayetçi olmayın" dedi. Sözde bu vaat karşısında şikayetçi olmayan İnan ailesi, bir gün sonra karşı tarafın, "Zararınızı karşılamayacağız. Gidin nereye şikayet ederseniz edin, biz aşiretiz" şeklinde tehditler aldığını belirtti.

Selin İnan, yaşadığı olayı anlatarak, "Yolumda giderken genç bir kız bana çarptı. Sonra eşim geldi hastaneye gittik. Kaburgamda çatlak olduğunu, kaslarımda ezilme olduğunu söylediler. Çocuklarım 3 gündür ağlıyor. Emniyete de bildirdim. Buradaki okul yolu bizim için çok tehlikeli. Ehliyetimiz, ruhsatımız olmasına rağmen ehliyetsiz insanlarla aynı yola çıkıyoruz. Bizi bir de tehdit ettiler. 17 bin lira motosikletimde zarar var. Şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

SELİN İNAN AÇIKLAMA YAPTI

SELİN İNAN AÇIKLAMA YAPTI