Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Darp olayına müdahale eden genci bıçaklayan şahıs yakalandı

Darp olayına müdahale eden genci bıçaklayan şahıs yakalandı

Adıyaman'da sevgilisini darp eden şahsı durdurmaya çalışan genç, bıçakla yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve şüpheli gözaltına alındı.

Adıyaman'da meydana gelen bir olay, sokak ortasında gerçekleşen şiddete dikkat çekti. 6 Eylül tarihinde Eskisaray Mahallesi'nde, sevgilisi Uğur K. tarafından darp edilen bir kadın için müdahalede bulunmak isteyen Umut Y., beklenmedik bir saldırıya uğradı.

Uğur K., sevgilisini darp ederken, Umut Y.'nin araya girmesi üzerine bıçakla saldırdı. Bu saldırı sonucunda Umut Y. yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı gencin sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Şüpheli gözaltına alındı:

Olayın ardından Uğur K., sevgilisi ile birlikte olay yerinden kaçtı. Ancak, Cinayet Büro Amirliği ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçerek şüpheliyi yakalamayı başardı. Gözaltına alınan Uğur K.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Adıyaman Adliyesi'ne sevk edildi.

Soruşturma devam ediyor:

Yaşanan bu üzücü olay üzerine bölgedeki güvenlik önlemleri artırılırken, ilgili makamlar da konuyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Adıyaman halkı, benzer olayların bir daha yaşanmamasını umuyor.

ADIYAMAN’DA SOKAK ORTASINDA SEVGİLİSİNİ DARP ETTİĞİ SIRADA OLAYA MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞAN GENCİ...

ADIYAMAN’DA SOKAK ORTASINDA SEVGİLİSİNİ DARP ETTİĞİ SIRADA OLAYA MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞAN GENCİ BIÇAKLAYAN ŞAHIS, POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI.