Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi Arkbaşı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede etkisini artıran alevler, çevredeki alanı tehdit ederken, bir at da yangının ortasında kaldı.
Yangın çıktığı esnada bölgedeki hayvanını kurtarma çabası, hayvanseverlerin ve çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. İhbar üzerine hızlı bir şekilde bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, alevlerin arasında sıkışan atı kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti.
Ateşin ortasında kalmış bir hayat kurtarıldı:
İtfaiye ekiplerinin özverili çalışması sonucunda, at güvenli bir bölgeye çıkartılarak kurtarıldı. Kurtarma operasyonu kısa sürede başarılı bir şekilde tamamlandı ve atın durumu iyi olduğu belirtildi.
Yangın sonrası detaylar değerlendiriliyor:
Uzun süren mücadelelerin ardından yangın, kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Bölgedeki soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi için inceleme başlatıldığı duyuruldu.

DENİZLİ'NİN ÇİVRİL İLÇESİNE BAĞLI IŞIKLI MAHALLESİ ARKBAŞI MEVKİİNDE ÇIKAN YANGINDA ALEVLERİN ARASINDA KALAN AT, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KURTARILDI.