Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu
Denizli'de Baro Başkanı Ufuk Kök ve 11 avukat, jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, Baro Başkanı ve beraberindeki avukatların uyuşturucu madde kullandıkları ve temin ettikleri iddiaları üzerine harekete geçildi.
Gözaltı Detayları
Denizli Barosu Başkanlığı binası ile toplam 21 adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştiren İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli uyuşturucu maddelere ulaştı. Gözaltına alınan avukatlar arasında E.E, V.S.B, M.O.A, O.S.O, Y.K, K.O, O.F.S, C.S, F.K, B.T ve E.B yer aldı.
Ele Geçirilen Maddeler
Yapılan aramalarda Baro Başkanı Ufuk Kök’ün ikametinde 0,3 gram esrar, diğer şüphelilerin adreslerinde ise toplamda 50 gram esrar, 57 sentetik ecza hap, 200 gram kenevir tohumu, 2 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu kullanma aparatları ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca, bir avukatlık bürosunun banyosunda kenevir bitkisi yetiştirildiği ve hasat edilen uyuşturucunun elbise dolabında kurutulduğu belirlendi.
Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Denizli'de jandarmadan uyuşturucu baskını: Baro başkanı ve 11 avukat gözaltına alındı