Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Denizli’nin palet fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Denizli’nin palet fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Denizli Merkezefendi'de bir palet fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir palet fabrikasında öğle saatlerinde çıkan yangın, hızlı bir müdahale ile kontrol altına alındı. Yangın, Sümer Mahallesi 82. Sokak üzerinde bulunan fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlak verdi.

Dumanların yükselmeye başlaması üzerine, çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından kısa sürede bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın anında yapılan müdahale:

Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olay yerine ulaştıklarında yangınla ilgili gerekli önlemleri alarak müdahaleye başladılar. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili çalışmaları sonucunda, yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

İncelemeler sürüyor:

Olayla ilgili yapılan ilk değerlendirmelerde, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı bilgisi verildi. Fabrikanın sahibi G.S. ve çalışanları şans eseri yaralanmadan kurtuldu. Yangının büyümeden kontrol altına alınması, yetkililer tarafından olumlu karşılandı.

DENİZLİ’NİN MERKEZEFENDİ İLÇESİNDE BULUNAN BİR PALET FABRİKASINDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE...

DENİZLİ’NİN MERKEZEFENDİ İLÇESİNDE BULUNAN BİR PALET FABRİKASINDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINDI.