Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Didim’de acı son: Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü hayata veda etti

Didim’de acı son: Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü hayata veda etti

Didim-Akbük karayolunda yürek burkan bir kaza yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 20 ASB 838 plakalı aracıyla seyir halinde olan Özlem Erişkin, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi.

Aydın’ın Didim ilçesinde seyir halindeki otomobilin yoldan çıkarak makilik alana savrulması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Özlem Erişkin yaşamını yitirdi.

Didim-Akbük karayolunda yürek burkan bir kaza yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 20 ASB 838 plakalı aracıyla seyir halinde olan Özlem Erişkin, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, ana yoldan savrularak yol kenarındaki makilik alana uçtu.

Ekipler seferber oldu

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza mahalline vakit kaybetmeden jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, araç içerisinde ağır yaralanan sürücü Erişkin’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Ancak talihsiz kadın, hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Araçtaki yolcunun durumu

Kazanın şiddetiyle araçta bulunan bir yolcunun daha yaralandığı öğrenildi. Yaralı yolcunun tedavisi devam ederken, jandarma ekipleri kazanın kesin oluş nedenini belirlemek amacıyla olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki trafik akışı, kaza sonrası yapılan incelemelerin ardından normale döndü.