Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonunda 69 şüpheliye işlem yapıldı

Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonunda 69 şüpheliye işlem yapıldı

Diyarbakır’daki kaçakçılık operasyonlarında 69 kişi hakkında yasal işlem yapıldı ve çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Diyarbakır'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonları kapsamında 69 şüpheliye yasal işlem yapıldı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, il merkezi ve çevresinde 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet eden şahıslara yönelik operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlarla, ülkeye kaçak yollarla sokulan malzemelerin ticaretini yapan ve nakleden kişilere dair önemli adımlar atıldı.

Gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde 39 ayrı olayla ilgili yasal süreç başlatılırken, 69 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlar sonucunda toplamda 2 bin 630 paket kaçak sigara, 228 paket ısıtılmış tütün mamulü, 33 adet güneş gözlüğü, 30 adet elektronik eşya, 27 adet cep telefonu ve sim kart gibi kaçak ürünler ele geçirildi.

ELE GEÇİRİLENLER

ELE GEÇİRİLENLER

ELE GEÇİRİLENLER