Düzce Valisi Mehmet Makas, Akçakoca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşları hastanelerde ziyaret etti. Ziyaret, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Akçakoca Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirildi.
Yaralılar ve yakınlarıyla bir araya geldi: Vali Makas, hastanelerde tedavi gören yaralılar ve onların yakınlarıyla bir araya gelerek, geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti. Hastane yetkililerinden yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Yaralı vatandaşlara acil şifalar dileyen Vali, devletin tüm imkanlarıyla bu sürecin yakından takip edildiğini vurguladı.
Kaza detayları: Akçakoca'da meydana gelen trafik kazasında, bir tırın tarım aracı olarak bilinen "patpat" a çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi ise yaralanmıştı. Bu üzücü kaza, bölge halkını derinden etkiledi.

DÜZCE VALİSİ MEHMET MAKAS, AKÇAKOCA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA YARALANARAK TEDAVİ ALTINA ALINAN VATANDAŞLARI HASTANELERDE ZİYARET ETTİ.