Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Düzce'de kargo gönderiminde kaçak ürünler ele geçirildi

Düzce'de kargo gönderiminde kaçak ürünler ele geçirildi

Düzce'de yapılan operasyonda, kargo aracılığıyla İstanbul'a sevk edilmek istenen kaçak ürünler bulundu.

Düzce (İHA) – Düzce'de jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonla önemli bir başarıya imza attı. İstanbul'a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Doğu illerinden İstanbul'a kaçak ürün gönderileceği bilgisi elde edildi. Bu doğrultuda, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde kapsamlı bir operasyon yapıldı.

Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda, toplamda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı bulundu.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili olarak 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

KARGO GÖNDERİMİNDEN KAÇAK ÜRÜN ÇIKTI

KARGO GÖNDERİMİNDEN KAÇAK ÜRÜN ÇIKTI