Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eğirdir yolunda acı haber: İkinci can kaybı yürekleri dağladı

Eğirdir yolunda acı haber: İkinci can kaybı yürekleri dağladı

İlk belirlemelere göre bir kişinin yaşamını yitirdiği kazada, ağır yaralı olarak tedavi altına alınan sürücülerden biri daha hayata tutunamadı. Sorkuncak mevkisinde dün öğle saatlerinde yaşanan trafik faciası, Isparta gündemini derinden sarstı.

İkinci can kaybı yürekleri dağladı

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında hastaneden gelen haber, bölgedeki yasın dozunu artırdı. İlk belirlemelere göre bir kişinin yaşamını yitirdiği kazada, ağır yaralı olarak tedavi altına alınan sürücülerden biri daha hayata tutunamadı.

Sorkuncak mevkisinde dün öğle saatlerinde yaşanan trafik faciası, Isparta gündemini derinden sarstı. Saat 13.30 sularında Turgut Kuzal idaresindeki 33 TK 366 plakalı otomobil ile Zekiye Hacıvelioğlu yönetimindeki 32 PC 792 plakalı aracın kafa kafaya çarpışması sonucu bölge adeta savaş alanına dönmüştü.

Hastanede yaşam mücadelesi sürüyordu

Olay yerinde ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen yaralılar arasında bulunan 69 yaşındaki Turan Taşyaran, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamamıştı. Kazanın ardından gözler, hastanede tedavi gören diğer yaralılara çevrilmişti. Ancak bugün alınan acı haberle, 43 yaşındaki sürücü Zekiye Hacıvelioğlu'nun da yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı

Yaşanan bu ikinci ölümle birlikte kazadaki toplam can kaybı sayısı 2'ye yükseldi. Çarpışmanın şiddetiyle yaralanan 4 kişinin ise hastanelerdeki tedavileri devam ediyor. Emniyet güçleri, kaza mahallinde incelemelerini sürdürürken, olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında kazanın kesin oluş nedeni araştırılıyor. Eğirdir halkını yasa boğan olay, bölgedeki trafik güvenliği tartışmalarını da yeniden alevlendirdi.