İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ekrem İmamoğlu'na çirkin oyun! Sahte mason kimliği yaptılar

Ekrem İmamoğlu'na çirkin oyun! Sahte mason kimliği yaptılar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan bazı sosyal medya hesapları, bir uygulama ile sahte belge üretti ve mason ilan etti.

Son dönemde çok tartışılan AK Parti yandaşı bazı hesapların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan çalışmaları sürüyor. Son yapılan çalışma ile İmamoğlu mason ilan edildi. Faceapp kullanılarak sahte belge üretildi.

Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyası sorumlusu Necati Özkan'ın gündeme taşıdığı belge ile İmamoğlu mason ilan edilmek istendi. 

Özkan belgeyi de paylaştığı tweetinde, "Fetö kafası troller sahte belge üretip @ekrem_imamoglu’nu Mason yapmışlar. 2013’te fotoğrafçı Mehmet Turgut’a çektirdiğimiz orijinal fotoğrafı FaceApp ile gençleştirip, 1995 tarihli sahte belgeye yapıştırmışlar. Güya cami cemaatini ikna edecekler. Zavallılığa bakar mısınız!" diye yazdı. 

ekrem imamoğlu mason mu