Sivrice yolunda kontrolden çıkan otomobilin aydınlatma direğine çarptığı kazada, aralarında bir bebeğin de bulunduğu 4 kişi yaralandı. Olayın tanığı olan CHP Milletvekili Gürsel Erol, sağlık ekipleri gelene kadar yaralıları yalnız bırakmadı.
Elazığ-Sivrice karayolu Gözeli yol ayrımında dün yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. Henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün yönetimindeki 34 MZL 44 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon başında kontrolü kaybetmesi neticesinde yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak durabildi.
Milletvekili Erol ilk müdahaleyi yaptı
Bölgeden geçmekte olan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kazayı fark eder etmez aracından inerek yaralılara ilk yardımı gerçekleştirdi. Durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren Erol, olay yerine intikal eden sağlık ve güvenlik ekiplerine süreci koordine etmeleri için destek verdi.
Tedavi süreci hastanede sürüyor
Kazada yaralanan 4 vatandaş, olay yerinde yapılan ilk tıbbi müdahalelerin ardından ambulanslarla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarını yakından takip eden Milletvekili Erol, hastaneye sevk işlemleri tamamlanana kadar kaza mahallinden ayrılmadı. Emniyet güçleri, kazanın kesin oluş nedenini belirlemek amacıyla bölgede detaylı bir inceleme başlattı.