Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Elazığ'da anız yangını kontrol altına alındı

Elazığ'da anız yangını kontrol altına alındı

Elazığ'ın Keban ilçesinde çıkan anız yangını, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Elazığ’ın Keban ilçesinde meydana gelen anız yangını, itfaiye ve yerel vatandaşların ortak çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangın, Keban’a bağlı Çalık köyünün mera alanında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı başladı.

Bölgedeki yangın ihbarıyla hızla olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, alevlerin büyümesini engellemek için hemen müdahale etti. Yangın alanında bulunan bölge sakinleri de yangının söndürülmesine aktif olarak destek verdi.

Yangın söndürme çalışmalarının detayları:

İtfaiye ekipleri, alevlerin kontrol altına alınabilmesi için çeşitli teknikler kullanarak yangın bölgesine su ve hava müdahalesi gerçekleştirdi. Ekiplerin hızlı ve koordineli çalışması sonucunda yangın, daha fazla yayılmadan söndürüldü.

Bölge halkının desteği önemli oldu:

Yangın söndürme çalışmalarına katılan yerel halk, ekiplerle birlikte alevlerin yayılmasını engellemek için büyük çaba sarf etti. Bu tür olayların, hem çevre hem de tarım alanları açısından önemli tehditler oluşturduğunun altı çizildi.

Olayla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı, ancak yangının çıkış sebebi hakkında araştırmaların devam ettiği bildirildi.

ELAZIĞ’IN KEBAN İLÇESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI, EKİPLER VE VATANDAŞLAR TARAFINDAN ...

ELAZIĞ’IN KEBAN İLÇESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI, EKİPLER VE VATANDAŞLAR TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ