Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Elazığ'da bodrum katında yangın: dumandan etkilenen 12 kişi hastaneye kaldırıldı

Elazığ'da bodrum katında yangın: dumandan etkilenen 12 kişi hastaneye kaldırıldı

Elazığ'daki bir binada çıkan yangında 12 kişi dumandan etkilenirken, 16 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Elazığ'ın Güneykent Mahallesi'nde bulunan 6 katlı bir binanın bodrum katında meydana gelen yangın, korku dolu anlara sahne oldu. Yangında 12 kişi, iki itfaiye personeli de dahil olmak üzere, dumandan etkilendi.

Yangın, bilinmeyen bir sebeple patlak verdi ve kısa sürede binayı sararak paniğe yol açtı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunurken aynı zamanda binanın içerisinde mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları gerçekleştirdi.

Sonuç ve müdahale süreci:

Olayda dumandan etkilenen 12 kişi, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Bina içerisinde mahsur kalan 16 vatandaş ise, itfaiye ekipleri tarafından merdiven yardımıyla kurtarıldı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının nedeni araştırılıyor:

Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlatılmış olup, yetkililer tarafından detaylı bir rapor hazırlanacaktır. Bu tür acil durumlar için itfaiye ve sağlık ekiplerinin hızlı ve etkili müdahale yeteneği bir kez daha test edilmiş oldu.

ELAZIĞ'DA BİR BİNADA ÇIKAN YANGINDA 2'Sİ İTFAİYE PERSONELİ OLMAK ÜZERE 12 KİŞİ DUMANDAN...

ELAZIĞ'DA BİR BİNADA ÇIKAN YANGINDA 2'Sİ İTFAİYE PERSONELİ OLMAK ÜZERE 12 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENİRKEN, BİNADA MAHSUR KALAN 16 KİŞİ DE İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI