Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Elazığ'da dilenci şebekesine yönelik operasyon düzenlendi

Elazığ'da dilenci şebekesine yönelik operasyon düzenlendi

Elazığ'da dilencilik yapan şebekeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda yakalanan kişiler, kameraların önünde rahatsız edici tavırlar sergiledi.

Elazığ'da vatandaşların manevi duygularını istismar ederek dilencilik yapan bir şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği bu geniş çaplı operasyon, kent genelinde cami önleri, meydanlar ve ana arterlerde organize şekilde faaliyet gösteren dilencileri hedef aldı.

Düzenlenen operasyonda, yakalanan şahısların Osmaniye'den dilencilik yapmak amacıyla Elazığ'a geldikleri tespit edildi. Zabıta Müdürlüğü'ne götürülen dilencilerin, rahat tavırları dikkat çekti. Operasyon esnasında kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına el sallayan dilenciler, bu tavırlarıyla adeta olayı umursamadıklarını gösterdi. Ayrıca, bir dilencinin oynayarak müdürlük binasına girmesi de kameralara yansıdı.

Yakalanan dilenci şebekesi üyeleri hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi. Bu operasyon, vatandaşların manevi duygularını sömüren benzer şebekelere karşı alınan sert önlemlerden biri olarak öne çıkıyor.

ELAZIĞ’DA VATANDAŞLARIN MANEVİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDEREK DİLENCİLİK YAPAN ŞEBEKEYE YÖNELİK...

ELAZIĞ’DA VATANDAŞLARIN MANEVİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDEREK DİLENCİLİK YAPAN ŞEBEKEYE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA YAKALANAN ŞAHISLARIN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE GÖTÜRÜLÜRKEN SERGİLEDİĞİ RAHAT TAVIRLAR DİKKAT ÇEKT

ELAZIĞ’DA VATANDAŞLARIN MANEVİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDEREK DİLENCİLİK YAPAN ŞEBEKEYE YÖNELİK...