Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Elazığ'da odunluktan otluğa sıçrayan yangın kontrol altına alındı

Elazığ'da odunluktan otluğa sıçrayan yangın kontrol altına alındı

Elazığ'da odunlukta çıkan yangın rüzgarın etkisiyle otluğa sıçradı, itfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek alevleri söndürdü.

MUHABİR: Coşkun Çelik

Elazığ'ın Pirinçci köyünde çıkan yangın, önce odunlukta kendini gösterdi; ardından rüzgarın da etkisiyle hızla otluk alana sıçradı. Yangının nedeninin henüz bilinmediği öğrenildi.

Yangın anında hızlı müdahale

Olayın ardından bölgeye itfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına etkin bir şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına almayı başardı.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor

Yangın sonrası ekipler, olay yerinde detaylı inceleme başlatarak, yangının çıkış sebebini belirleme çalışmaları sürdürmektedir. Halkın güvenliği açısından bu tür olayların preventif önlemlerle engellenmesi büyük önem taşımaktadır.

ELAZIĞ’DA ODUNLUKTA ÇIKAN YANGIN, OTLUK ALANA SIÇRARKEN YANGIN, EKİPLER TARAFINDAN KONTROL ALTINA...

ELAZIĞ’DA ODUNLUKTA ÇIKAN YANGIN, OTLUK ALANA SIÇRARKEN YANGIN, EKİPLER TARAFINDAN KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ